Aarhus Relationsfabrikken DK's bedste - hver 3 onsdag


Region: Aarhus
Antal medlemmer: 36
Kontakt: Jacob Mikkelsen
jacob@relationsfabrikken.dk

 "Vi har evnen og viljen til at hjælpe hinanden" var en af kommentarene fra gruppen, da vi skulle kommentere på, hvorfor er Relationsfabrikken Aarhus Gruppe 2 "DK's bedste netværksgruppe". der var også lige et par kommentarere mere:

Lysten til at hjælpe hinanden uden at forvente noget tilbage.

Uformelt. Bred sammensætning - "høj som lav". God dynamik og energi. Ikke bare et netværk også personlige relationer. Inspirerer og sparre med hinanden. Diversiteten er gruppens styrke. Åbne modtagelige og ærlige. Høj mødefrekvens. Har en, ikke italesat kultur. Gensidig respekt. Enormt god personlig udvikling.

Relationsfabrikken Aarhus Gruppe 2 er en del af PROnetværket, og havde sin begyndelse siden 15 marts 2017.

Du er velkommen som gæst. Skriv til jacob@relationsfabrikken.dk hvis du har lyst til at opleve hvad vi kalder DK's bedste.

IMG 0484 

IMG 4656

"Du starter inde, og skal ikke sidde på bænken". Vi mødes hver 3. onsdag kl 07.30 til 09.30 på vores hjemmebane hos GuestApart i Skejby. Vil du med, skal du kontakte jacob@relationsfabrikken.dk eller mobil 51490999.

RELATIONSFABRIKKEN GRUPPE 2 02 FARVE WEB

 

Vi mødes kun hver 3 onsdag, hvilket passer med ca 14 gange årligt, når sommerferie, efterårsferie, vinterferie og helligdage (med 4 eller mindre arbejdsdage) indkluderes. Du skal dog forvente lidt mere mødeaktivitet, idet vi afholder nogle sociale arrangementer, hvor du også har mulighed for at udvide din relationsbase. Ligeledes vil du kunne bruge din mødeleders kompetencer til udvikling og sparring - uden beregning.

Herunder rammerne på netværksmøder i Relationsfabrikken

  • Morgenmad - en hurtig morgen opsamling og opføgning
  • Virksomhedspræsentation - gør netværket til din ambassadør, få indput fra dine kvalificerede "kollegaer"
  • Seneste nyt - fra din virksomhed, hvad vil du have netværket har fokus på omkring din forretning, hvem skal jeg i kontakt med
  • Relationsfabrikken har et hav af værktøjer i værktøjskassen, vi sætter i spil efter hvor netværket befinder sig

Herunder et cirka forløb for et netværksmøde

Illustation netvrksmde

Fra Noget for Noget, til "hvad kan jeg gøre for dig" er kendetegnet for erhvervsnetværk faciliteret af Relationsfabrikken. Du har en oprigtig interesse i andre og deres succes, og du kan lide at udtrykke dine holdninger og meninger, til fælles gavn i netværket.

Kendskab, tillid og kemi er styrkeværdier i et Relationsfabrikkens netværk. Det tager tid at opbygge styrkeværdierne i et netværk, hvorfor du ikke kan forvente en hurtig "return of investment".

Kendskab til dig og din virksomhed er en væsentlig forudsætning for at netværket bedre kan hjælpe dig. Dit netværk skal forstå hvad du laver og hvilke problemer du løser for dine kunder. Du skal være skarp på din målgruppe. 

Tillid, "hvad kan jeg regne med" og "sammenhæng mellem det jeg siger og det jeg gør" betyder meget for at andre kan anbefale dig. Alle har et netværk af relationer, og det er relationerne i 2.led vi i Relationsfabrikken mener er mest interessante for dig og din virksomhed. De sociale medier og den normale interaktion mellem mennesker, giver os alle muligheder for at skabe gode ambassadører omkring vores person - og den styrke bliver ekstra forstærket når tilliden er i top.

Kemi. Som udgangspunkt har 95% af alle netværkere i Relationsfabrikken 2 ting til fælles: Afsætning og ledelse. "Man handler med dem, man kan lide" er et meget udbredt opfattelse, og nok også tæt på virkeligheden. I netværkssammenhæng handler det om at være nysgerrig på hinanden, med en forventning om at man måske engang kan gøre noget for hinanden. Personlig kemi er anderledes end faglig kemi. I Relationsfabrikken arbejder vi som udgangspunkt med den faglige kemi og hvad kan jeg gøre for dig. 

 

Jeg glæder mig meget til vi ses. Skriv til jacob@relationsfabrikken.dk eller ring 51490999 hvis du vil være med. Du kan også deltage i et par møder, for at opleve kvaliteten af vores netværk.

 


Repræsenteret i gruppen

Thomas Grau-Hansen     Estate Aarhus
Karina Rosendal     Aarsleff A/S
Liza Simonsen     Bentax
Anja Bach Hansen     Skråsnit Blomster design
Jacob Mikkelsen     Relationsfabrikken
Jesper Tønnesen     VW Højbjerg
Thomas Mengel     Opendo
Kathrine Lundqvist     TEXTA
Thomas Nørgaard Christensen     BDO
Jesse Nielsen     Dansk Bolig Byg
Jan Tang     Odder Kloakservice
Christian Koksbang Nyeng     Arkitekt.Maa
Lasse Biegala Siig     OneShopping ApS
Poul Erik Nielsen     Middelfart Sparekasse
Jan Ladegaard     Sunset-Boulevard
Yvonne Kjær     Miljø Rent A/S
Mark Fisher     GuestApart
Martin Klausen     Zen Media
Lennart Sortberg     Sortberg+Hansen
Henriette Plejdrup     Plejdrup & Co
Casper Neergaard     ME GLAS
Jacob Kornbeck     Formatio Aps
Kristian Folke Johansen     På udkig
Søren Olsen     Dansk Salgsoptimering
René Hvid Pedersen     WildDetect
Rasmus Buch     BUCH Construction
Jacob Rosenvinge     Moment Studio
Bjarne Strikert     STRIKERT advokatfirma
Morten Brøcker     Brøcker Kommunikation
Morten Hytting     Morten Hytting Automobiler ApS
Andreas Lysdal Andersen     Lets Make IT
André Hjorth Andersen     HANDERSEN
Kenneth Stage     Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed
Stefan D Pedersen     AE Stålmontage
Rasmus Lassen     iLOQ
Steen Rosenstand     Rosenstand A/S