Relationsfabrikken er en værdifuld ressource

Vi lever i en verden, hvor værdien og omfanget af virksomhedernes netværk får større og større betydning. Netværk er en meget værdifuld og nødvendig ressource, som enhver virksomhed bliver nødt til at tage stilling til og på et eller andet plan involvere sig i.

Flere og flere virksomheder arbejder med netværk på et strategisk niveau for at stå bedre rustet i forhold til blandt andet

  •  innovation
  •  rekruttering
  •  ledelse
  •  salg

 

Netværk er som et fælles kagebord

Netværk handler om at opbygge gode relationer. Det handler om synergier og tanken om, at vi som en samlet enhed kan nå meget længere, end vi kan som individer.

Du kan sammenligne netværk med det fælles kagebord ved gadefesten.

Alle husstande tager gladeligt deres fornemmeste hjemmebag med og stiller det på bordet. Til sidst har gaden et kæmpe tag-selv-bord af gode kager, hvor alle har adgang til meget mere, end de selv kunne have evnet at bage.

Hvor mange ressourcer skulle du ikke selv have brugt på at fremtrylle et lignende kagebord helt selv?

 

Et godt netværk er den bedste ambassadør

Det er vigtigt at have gode ambassadører for din virksomhed. Ambassadører som gerne tager din virksomhed med under armen, når de bevæger sig rundt hos deres respektive kontakter og selvfølgeligt anbefaler dig og din virksomhed ude i erhvervslivet.

Sådanne ambassadører finder du i dit netværk, som Relationsfabrikken faciliterer.

Hos Relationsfabrikken skaber vi forretningsorienterede netværk. Et netværk hvor fokus bliver lagt på at skabe nye forretningsforbindelser og flere kunder til medlemmernes virksomheder.

 

Medlemmernes netværk

Relationsfabrikken ved, at der ikke findes to netværk, der er helt ens. Netværkets kvalitet er altid summen af medlemmernes

  • engagement
  • viden
  • forudsætninger
  • gode kontakter.

Derfor trækker Relationsfabrikken heller ikke noget koncept ned over hovedet på medlemmerne. I stedet gør vi meget ud af tilpasse netværkets aktiviteter og agendaer, så det passer med de forventninger, der er fra medlemmerne. Det er medlemmernes netværk - ikke vores!

Relationsfabrikken tilpasningsevne, varierende netværksagendaer og erfaring med drift af netværk gør også, at vi i dag driver netværk for både eliteidrætsklubber og banker.

Vi har også været med til at danne erhvervsnetværk for uafhængige grupper af erhvervsfolk, der gerne vil være en del af et professionelt drevet netværk.