Information
Tirsdag 26. januar 2021
08:30 - 09:30
Zoom - link fremsendes dagen inden
Tilmelding åbner: 5. januar 2021
Tilmeldingsfrist: 25. januar 2021
Tilmelding

Tilmelding ikke åben


INSPIRATIONSmøde (online) - Ledelse af digitalt indfødte er ikke så svært

Dataen har talt: Ledelse af de digitalt indfødte er ikke så svært

I løbet af det næste årti kommer der til at ske markante udskiftninger på det danske arbejdsmarked. De store årgange fra 40’erne og 50’erne er på vej på pension, mens de nye generationer er ved at være færdiguddannede.

De nye generationer er dog noget mindre end tidligere generationer. Under en samlet betegnelse kalder man de to nye generationer, generation Y (født 1977-1994) og generation Z (født 1995-2012), for ‘de digitalt indfødte’. Og de skulle efter sigende være svære at lede – og at blive kloge på.

Vi har vel alle sammen hørt fordommene om dem. De skal roses konstant. De er forkælede. De er selvcentrerede. De er forvænte. De foretrækker nytænkning frem for vaner. Og de skifter ofte job. Men er der noget om fordommene, og er de så svære at lede, som man hører?

Alt dette kan du blive klogere på til dette INSPIRATIONSmøde når Rasmus Hall Mortensen fra Garuda, som er Relationsfabrikkens samarbejdspartner omkring personprofiler, zoomer ind online sammen med os denne tirsdag morgen. Rasmus har med udgangspunkt i Garudas KompetenceProfilen fundet konkret data på hvordan denne generation ser sig selv og hvordan de egentlig ønsker at blive ledet. Kom og hør med....

Man behøver ikke selv at have en Garuda profil for deltage og det er heller ikke en forudsætning for deltagelse at man kender til Garuda og deres profilværktøjer.

Alle tilmeldte vil modtage et link til mødet dagen før.