Nordjyllands nye stærke erhvervsnetværk

- For dig, der vil have flere kunder, øget omsætning OG som interesserer dig for kommunikation, ledelse og salg.

 

Målet med at danne den nye netværkgruppe NETWORK NORDIC er, at medlemmerne på tværs hjælper hinanden til flere kunder og øget omsætning, men også at medlemmerne undervejs bliver klogere på emnerne KOMMUNIKATION, LEDELSE og SALG igennem kvalificeret undervisning og sparring på tværs. Du får altså BÅDE mere forretning OG mere viden om kommunikation, ledelse og salg.

 

Brancheeksklusivitet – et must for øget forretning

 

NETWORK NORDIC er medlemsbaseret og hylder brancheeksklusiviteten, hvilket betyder, at DU er den eneste i gruppen, der repræsenterer din branche. På den måde undgår du evt. konkurrence, når dine medlemskolleger skal hjælpe dig til mere forretning.

 

De fleste netværk er baseret udelukkende på forretningsskabende aktiviteter, hvor du f.eks. skal være behjælpelig med at åbne døre for de andre i gruppen til dit netværk. Network Nordic adskiller sig ved også at fokusere på de forretningsskabende aktiviteter, som handler om at udvikle dine kommunikationsevner, dine ledelsesmæssige kompetencer og din evne til at skabe mere salg.

 

Interne ressourcer i undervisningen

 

Undervisning i emner som KOMMUNIKATION, LEDELSE og SALG varetages primært internt i gruppen. Lise Hansen/Vilsgaard Vision bidrager med sin erfaring og viden om kommunikation og gennemslagskraft i ledelse og salg og desuden vil også Relationsfabrikkens øvrige mødeledere og partnere hentes ind til undervisning i NETWORK NORDIC.

 

DIN indflydelse er vigtig

 

NETWORK NORDIC er et netværk, hvor du selv har indflydelse på, hvilke emner du gerne vil vide mere om, og hvordan møderne skal afvikles. Det betyder også, at hvis du selv har stor faglig viden indenfor temaerne kommunikation, ledelse og salg, så er du meget velkommen til at tage scenen og dele denne viden med resten af gruppen. Sammen bliver vi løbende stærke netværkere og kommunikatører – uanset om du beskæftiger dig med ledelse eller salg – eller måske begge dele.

 

Hvor – og hvor tit?

 

• Mødestedet for NETWORK NORDICs medlemmer er på Hotel Søparken i Aabybro. Det ligger ca. 15 min. kørsel fra Aalborg Centrum, og de ganranterer P-plads stort set udenfor døren!
• Vi mødes hver 14. dag, altid på en torsdag i de LIGE uger. Tidspunktet er, med mindre andet aftales for en specifik mødedato, altid kl. 7.45-9.45.
• Der holdes sommerferie hele juli måned og juleferie aftaler vi nærmere, alt efter hvordan den falder.
• Evt. arrangementer, som gruppen vælger at holde udenfor de planlagte mødedatoer er BONUS netværkstid og er dækket ind økonomisk af gruppens egen pulje penge. (Se mere under PRIS)

 

Pris:

 

Kr. 9.000 pr år, eks. moms.

 

Prisen dækker medlemskab, forplejning, lokaler, brug af online medlemssystem, materialer, undervisning varetaget af Relationsfabrikken og Vilsgaard Vision, sparring, oprettelse af teams og diverse netværksaktiviteter.

 

Når du betaler kr. 9.000 for et år, så går kr. 2.000 i en fælles pulje, som medlemmerne disponerer over. Den kan f.eks.bruges til at indhente eksterne eksperter på områder, der interesserer gruppen, afholde et brag af en julefrokost/sommerfest, tage til fælles kulturelle arrangementer, vinsmagninger eller hvad gruppen har lyst til. Fordelen ved, at gruppen har sin egen pulje penge er, at ALT er betalt, når de kr. 9.000 er betalt.

 

Du er inviteret til KICK OFF den 18. september!

 

DU er inviteret til kick off møde på NETWORK NORDIC torsdag den 18. september kl. 7.45-9.45.

 

På mødet vil du få en introduktion til konceptet bag NETWORK NORDIC. Du får indblik i hvilke emner du kan forvente at blive klogere på, hvem du kan møde, hvordan du får flere kunder og mere forretning, og du bliver præsenteret for det stærke online medlemssystem. Der er selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og netværke med de andre fremmødte.

 

KICK OFF mødet er ganske gratis, men jeg har brug for at vide, om du deltager. Du skal intet forberede, blot møde op og medbringe rigeligt med visitkort.

Tilmeld dig ved at sende en mail til netværksleder Lise Hansen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.