Relationsfabrikken Fletværket SIL - hver 3. tirsdag


Region: Aarhus
Antal medlemmer: 18
Kontakt: Jacob Mikkelsen
jacob@relationsfabrikken.dk

Mange gode grunde til at du netop skal vælge Relationsfabrikken Aarhus netværk.

Både som virksomhed og som individuelle aktører, har vi en tendens til at være både dedikeret til, men også begrænset af vores egen branches tankegang. Man kigger ofte til konkurrenter inden for samme felt, når man søger optimering af egen virksomhed. Dette ender ofte ud med, at man følger sine konkurrenters udvikling, i stedet for at nytænke og forbedre sig udover sine konkurrenter og branche. Det er netop i evnen til at se ud over egen branches tankegang, at det giver muligheder for at skabe de konkurrencedygtige forhold man søger – og det er igennem netværk og interaktioner med aktører fra andre brancher, at disse muligheder opstår.

IMG 4846

  • Det er gratis for dig at prøve et af Relationsfabrikken Aarhus PROnetværksmøde, du kan være med 2-3 gange, før du skal tage en beslutning om dit medlemsskab.
  • Vi sørger for at netværket er effektivt og et positivt miljø at være i. Vi arbejder omkring 3 kerneværdier (kendskab, tillid, kemi). Kerneværdier som vi mener er fundamentet for at et netværk gavner medlemmerne, og at du som deltager får bedst muligt udbytte af deltagelsen.
  • I selve netværksgruppen, fordeles medlemmerne i mindre teams, der typisk består af 4-6 medlemmer. Formålet med disse teams, er at understøtte kerneværdierne: kendskab, tillid og kemi, og herved styrke relationer og forretningsmuligheder som helhed.
  • At du som medlem kan se resultater af din investerede tid og økonomi.
  • Brancheeksklusivitet er naturligvis en forudsætning for succesfuldt forretningsskabende netværk, hvor alt kan diskuteres.
  • Relationsfabrikken tilbyder vores medlemmer at mødes på tværs, dels har vores software gode søgemuligheder, der opsamler data om medlemmer i andre grupper, dels arrangere vi STORmøder hver år i hhv. Herning, Esbjerg, Aarhus og Vejle. Vil du høre mere så skriv til jacob@relationsfabrikken.dk 

Herunder en cirka beskrivelse af et netværksmøde:

Illustation netvrksmde

Har du lyst til at være med, skal du blot skrive dig på som gæst - eller skriv til jacob@relationsfabrikken eller ring 51490999

Min rolle som relationsfabrikant foregår i hele 6 Aarhus grupper og Ledelsesnetværket for Indkøbschefer.

Vi mødes hver 3 tirsdag, hvilket passer med ca 14 gange årligt, når sommerferie, efterårsferie, vinterferie og helligdage (med 4 eller mindre arbejdsdage) indkluderes. Du skal dog forvente lidt mere mødeaktivitet, idet vi afholder sociale arrangementer, hvor du også har mulighed for at udvide din relationsbase. 

Som medlem i en af mine netværksgrupper, er du automatisk inviteret til finansieret deltagelse i en lang række aktiviteter, der nogenlunde er fordelt som herunder:

 

Jeg glæder mig meget til vi ses. Skriv til jacob@relationsfabrikken.dk eller ring 51490999 hvis du vil være med. 

 Kh Jacob 


Repræsenteret i gruppen

Frank Bengtsson     NettoPower
Lunna Glavind     Awakenmind
Helle Varny     Suverent-Aarhus
Diana Ahmad     AJDO Administration
Rami Sverdlin     SquareShops
Winnie Præstgaard     Bølgegang
Søren Wolder     DAHL Advokatfirma
Søren Bak Poulsgaard     Jysk Bolig Service
Lasse Riis Bergfriedt Vesterhouen     Dansk Tagbyg
Rie Nielsen     KMGN Consult ApS
Minna Bredal Immersen     SoMi.nu
Tobias Valbæk     Property Advice
Jacob Mikkelsen     Relationsfabrikken
Torben Rosted     EAB Lagerindretning A/S
Julie Ravn-Nielsen     / et al.
Tim Knoborg Jensen     Texta
Niels Nyhus     Refurbish Bike
Morten Koldby     Morten Koldby Photography