Salgschef Salgsdirektør KAM netværk


Region: Østjylland Aarhus
Antal medlemmer: 11
Kontakt: Jacob Mikkelsen
jacob@relationsfabrikken.dk

I et netværk for salgschefer får du mulighed for at sparre med ligesindede, som kender til dine udfordringer og problematikker. I det fortrolige forum får du ikke nødvendigvis de svar, du gerne vil høre, men derimod de svar, du har brug for, for at kunne løfte salgsarbejdet til nye højder. 

Som salgschef har du sandsynligvis ingen sparringspartnere på dit eget organisatoriske niveau internt i organisationen. I et netværk får du endelig mulighed for at dele erfaringer og viden med andre, som kan sætte sig i dit sted, og som kæmper med mange af de samme udfordringer som dig. 

Få friske, men erfarne øjne på dine udfordringer

Det er som regel nemmere at løse andres problemer end ens egne. Det gælder også i erhvervssammenhænge, og netop derfor er det godt at få friske øjne på udfordringerne. 

Eftersom alle i netværksgruppen er salgschefer eller -ledere, har ejerne af alle de mange par friske øjne relevant erfaring og viden med sig. Du får altså substantielle råd med dig videre – til gengæld for at du ligeledes deler ud af dine erfaringer, når andre i gruppen støder på udfordringer. 

I et fagligt netværk skal du turde både give og tage 

Vores netværksgruppe for salgschefer og -ledere er ikke nogen kaffeklub, leadgenerator eller salgsplatform. Det primære mål er, at samtlige deltagere udvikler sig både fagligt og menneskeligt. Dette sker blandt andet igennem diskussioner i plenum og detaljefokuserede arbejdsrunder i mindre grupper. 

 Skrmbillede 2020 01 09 kl 164902

Er du interesseret i at blive medlem af et salgsnetværk? Eller vil du gerne vide mere om, hvorfor du bør indgå i en netværksgruppe sammen med andre salgschefer? Så kontakt os endeligt. Vi tager meget gerne en snak om dine muligheder, og hvad du kan få ud af en netværksgruppe. 

Du kan tilmelde dig, ved at kontakte partner i Relationsfabrikken Jacob Mikkelsen på jacob@relationsfabrikken.dk / 51490999 

 


Repræsenteret i gruppen

Lasse Andersen     Airforce
Kasper Allermann     JP Politikken
Brian Ladegaard Nybo     Sport 24
Jacob Mikkelsen     Relationsfabrikken
Nicolai Jacques Sørensen     Sales Diversity Lab
Kitt Husted     JKS A/S
Michaela Petersen     Turbinehallen APS
Dan Brandt     Sales Diversity Lab
Nicolai Holmstrøm     Ingram Micro
Brian Niebuhr     Input Interior
Anders Bundgaard     Dancenter