FLEXnetværket Aarhus


Region: Aarhus
Antal medlemmer: 2
Kontakt: Jacob Mikkelsen
jacob@relationsfabrikken.dk

Vi vil være Aarhus områdets største, mest mangfoldige og mest fleksible erhvervsnetværk.

Relationfabrikken Aarhus er det perfekte sted at netværke for erhvervsfolk fra Aarhus og omegn. Det er et netværk som hele tiden er i bevægelse og hvor der er rig mulighed for at skrue op og ned for sine netværksaktiviteter i det omfang ens ressourcer tillader det.

Vores ambition er at skabe et mangfoldigt netværksunivers i Aarhus og omegn hvor man både kan netværke i dybden og i bredden.

Dybden skabes i vores PROnetværk og SPECIALnetværk, hvor man mødes hyppigt og hvor kendskab, kemi og tillid mellem medlemmerne bliver stærkt forankret. Bredden skabes via vores flexmøder og mange arrangementer hvor man mødes på tværs af de respektive grupper.

En billigere og mindre tidskrævende måde at netværke på

Som flexmedlem i Relationsfabrikken Aarhus er du ikke en del af en af vores PROnetværk eller SPECIALnetværk, men du kan deltage i vores mange netværksarrangementer af forskellige karakter og samtidig kan du komme tættere på vores netværksmedlemmer og andre erhvervsfolk fra området ved at deltage aktivt på vores flexmøder.

Flexmøderne er intime, men effektive netværksmøder hvor du vil møde andre netværksorienterede erhvervsfolk fra området. Møderne vil fungere som "lær-andre-erhvervsfolk-at-kende-møder", men nogle af møderne vil bære mere præg af vidensmøder, hvor der tages fat i et særligt tema.

Som flexmedlem kan du deltage mere "løst" og uforpligtende i vores netværksunivers og du bestemmer selv hvilke flexmøder og arrangementer du gerne vil deltage i. Samtidig er flexmedlemskabet en billigere måde at netværke på end vores faste netværksgrupper. Derfor er flexmedlemskabet et godt sted at starte hvis du er nystartet med en virksomhed eller af anden årsag er i tvivl om hvor mange ressourcer du kan lægge i dit netværksarbejde.

Andre arrangementer som flexmedlemmer kan deltage i 

Sammen med vores øvrige netværksmedlemmer kan du som flexmedlem deltage i mange forskellige netværksarrangementer der alle er af forskellige karakter.

  • Virksomhedsbesøg
  • Walk'n'talks
  • Snak&Tapas
  • Relationsskabende netværksvandring
  • Stormøder i Aarhus og andre dele af landet
  • Foredragsmøder
  • Netværksture (dog med egenbetaling)

Pris

Årligt kontingent er kr. 6.000,-. excl moms. Det er gratis og uforpligtende at deltage i FLEXnetværket foreløbigt til og med Marts 2021. Bemærk af vi grundet de nuværende coronarestriktioner ikke kan afvikle vores EVENTmøder som tidligere, 

Kom og vær med!

Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring direkte til Jacob på 51490999.


Repræsenteret i gruppen

Jacob Mikkelsen     Relationsfabrikken
Andreas Hvejsel     Mind Your Business