Information
Tirsdag 14. april 2020
11:00 - 12:00
Zoom - der kommer link
Tilmelding åbner: 7. april 2020
Tilmeldingsfrist: 14. april 2020
Tilmelding

Tilmelding ikke åben


Hvad kigger formueforvaltere på, i disse Corona tider

Alle virksomheder er påvirket af den nuværende Corona krise, langt de fleste i negativ og ødelæggende retning. Der er travlhed med at omstille sig til den nye virkelighed. Det danske finansielle marked har været noget uforudseligt siden begyndelsen af marts 2020.

Aktierne er nede med 20-25 % - der har dog været stigninger siden bunden. Mange investorer har “smidt” deres aktie beholdninger, og gået kontant. Nu kigges der på USA, deres arbejdsløshedstal, og helt generelt de kommende kvartals regnskaber, og virksomhedernes udmeldinger til fremtiden.

Det uforudselige er sket på obligationsmarkedet, hvor renterne steg, og kurserne faldt. Der var lige ca 400 specialister der fik “høvlet” 7-9% af deres realkredit restgæld. Men hvorfor skete det?

Senior Advisor og partner hos Investering & Tryghed A/S Kenneth Stage, giver dig et unikt indblik fra forvalterens perspektiv, hvilke signaler lytter Kenneth efter, og hvad skal du holde øje med.

Kenneth er med en time på tirsdag den 14 april, fra 11.00 til 12.00, hvor der også er mulighed for dig at stille spørgsmål.